Bonapeti.rs»Članci»Pretraga
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako da zamrznete leblebije?Kako da zamrznete leblebije?
25. avgust
1
Evo načina kako da zamrznete leblebiju i da je koristite odmah, kada vam se jedu ćuftice od leblebije, janija sa leblebijom ili neko drugo jelo....
Kako da napravimo domaću jufkuKako da napravimo domaću jufku
14. jul
Već znate kako da napravite domaću jufku. Prijatno!...
Kako da napravimo domaći kravlji sirKako da napravimo domaći kravlji sir
13. januar
Cediljka sa domaćim sirom se pristiska nečim teškim, u nagnutoj tepsiji, podignuta nečim u jednom kraju kako bi se oblikovao kotur sira i da se dobro iscedi, tako stoji otprilike 12 sati....
Kako da dimite ribu u kućnim uslovima?Kako da dimite ribu u kućnim uslovima?
30. sep.
Pre nego što dimite ribu, treba da je usolite. Na kilogram ribe se dodaje 100 grama soli, riba se pritisne težinom i ostavi da se hladi 16 sati u posudi koja ne oksidira i ne rđa....
Losos u rerniLosos u rerni
19. dec.
Možete da iskoristite i mlin za začine. Namažite losos dobro ovom pastom i ostavite da odstoji 20 minuta....
Losos u Insant PotuLosos u Insant Potu
12. nov.
Losos u Instant Potu je veoma ukusan....
Marinirani losos u rerniMarinirani losos u rerni
25. nov.
Dodajemo gotovog, na parčiće isečenog lososa, i ostavljamo taako oko sat-dva da odstoji. Tako marinirana riba može da se ispeče na roštilju, ali ja više volim u rerni....
Losos u meksičkom stiluLosos u meksičkom stilu
12. okt.
Losos u meksičkom stilu je spreman....
Losos a la alikantinaLosos a la alikantina
20. sep.
Losos izvadite 20 minuta pre serviranja, posolite i ispecite. Poslužite sa kriškama limuna....
Losos u vatrostalnoj posudiLosos u vatrostalnoj posudi
30. jun
Pecite lososa u prethodno zagrejanoj rerni na 200 stepeni 20 minuta. Izvadite u servirajte pečenu ribu dok je topla. Losos u vatrostalnoj posudi je veoma ukusan....
Brz losos u tiganjuBrz losos u tiganju
11. januar
Brz losos na tiganju je gotov....
Krhki losos u rerniKrhki losos u rerni
24. dec.
Serviramo krhki losos u rerni sa garnirungom po izboru....
Losos sa pomorandžamaLosos sa pomorandžama
08. feb.
Dodati i sve ostale sastojke (osim badema), promešati i staviti losos da se marinira oko 20 minuta (po 10 minuta sa obe strane). Poređati losos na pek papir, pa peći 18 minuta u rerni zagrejanoj na 200 stepeni C....
Losos sa spanaćemLosos sa spanaćem
16. januar
Staviti filete lososa na spanać i poslužiti toplo sa sosom po izboru....
Losos na pločiLosos na ploči
01. feb.
Losos na ploči se poslužuje sa kriškama limuna i u društvusveže zelene salate. Piće je po vašem ukusu! Prijatno!...
Losos na tiganjuLosos na tiganju
17. januar
Zagrejte maslinovo ulje u tiganju sa nelepljivim dnom i stavite filete lososa da se zaprže, dok ne promene boju sa obe strane....
Losos na roštiljuLosos na roštilju
03. januar
Premažite komade lososa ovom smesom i stavite ih da se peku na prethodno zagrejanu rešetku roštilja. Ribu pecite po 7-8 minuta po strani u zavisnosti od njene debljine i veličine....
Pečeni losos u er frajeruPečeni losos u er frajeru
04. nov.
Za vašu vazdušnu fritezu dobro je da fileti lososa budu jednake debljine. Stavljate marinirane filete od lososa u korpicu vazdušne friteze. Najbolje je da ne pretrpavate....
Specijalni losos u lisnatom testuSpecijalni losos u lisnatom testu
19. avgust
Prvo ostavljamo pesto na situ da se ocedi od masnoće, ne bacamo je biće nam potrebna posle. Nakon toga zapržimo spanać u maslacu dok ne omekša. Ostavlja se sa strane da se ohladi. Losos se posoli i pobiberi....
Losos u sosu od šafranaLosos u sosu od šafrana
12. mart
Losos sa sosom od šafrana je jedinstven, probajte. Prijatno!...
Poširani losos u holandez sosuPoširani losos u holandez sosu
04. jun
Zagrejte riblji bujon na jakoj vatri i stavite u njega kotlete od lososa. Smanjite vatru na minimum i ostavite da se poširaju od 7 do 10 minuta u zavisnosti od debljine kotleta....
Losos u testu sa spanaćemLosos u testu sa spanaćem
14. april
Losos u testu sa spanaćem je mnogo ukusan!...
Dimljeni losos u lisnatom testuDimljeni losos u lisnatom testu
05. januar
Prijatno uz ovaj dimljeni losos u lisnatom testu....
Losos u soli sa domaćim majonezomLosos u soli sa domaćim majonezom
17. okt.
Gotov losos ostavite da se hladi oko 20 minuta, a zatim vrhom noža pažljivo napravite rez u soli, pazeći da ne isečete ribu. Prebacite na tanjir za serviranje i poslužite sa svežim majonezom!...
Losos u paradajz sosu na tiganjuLosos u paradajz sosu na tiganju
13. nov.
Poklapamo poklopcem 10 minuta, da se izdinsta riba. Brzo, lako, ukusno i drugačije....