Bonapeti.rs»Članci»Pretraga
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako da zamrznete leblebije?Kako da zamrznete leblebije?
25. avgust
1
Evo načina kako da zamrznete leblebiju i da je koristite odmah, kada vam se jedu ćuftice od leblebije, janija sa leblebijom ili neko drugo jelo....
Kako da napravimo domaću jufkuKako da napravimo domaću jufku
14. jul
Pecite je u prethodno zagrejanoj rerni na 190 °C dok ne postane zlatasta. Već znate kako da napravite domaću jufku. Prijatno!...
Kako da napravimo domaći kravlji sirKako da napravimo domaći kravlji sir
13. januar
Cediljka sa domaćim sirom se pristiska nečim teškim, u nagnutoj tepsiji, podignuta nečim u jednom kraju kako bi se oblikovao kotur sira i da se dobro iscedi, tako stoji otprilike 12 sati....
Podignite hemoglobin na prirodan načinPodignite hemoglobin na prirodan način
19. jul
I ne zaboravite, lečenje prirodnim proizvodima jeste uspešno, ali iziskuje duže vreme, jer se biljne materije sporo skupljaju u organizmu....
Poboljšajte peristaltiku na prirodan načinPoboljšajte peristaltiku na prirodan način
30. januar
Kako da se izborimo sa poremećenom peristaltikom creva i da uspostavimo normalno funkcionisanje organa za varenje na prirodan način....
Izlečite štitnu žlezdu na prirodan način! Evo kakoIzlečite štitnu žlezdu na prirodan način! Evo kako
15. nov.
Nemojte prati vrat, ostavite sok da deluje celu noć - to je jednostavan način za prirodnu stimulaciju štitne žlezde. Negativne emocije se gomilaju i čuvaju u telu, zbog čega štitna žlezda počinje da boluje....
Kako da na pravilan način začinimo ražnjiće?Kako da na pravilan način začinimo ražnjiće?
29. mart
Da bismo dobro začinili ražnjiće, potrebno je da odvojimo dovoljno vremena za marinadu, kako bi oni imali željeni ukus. Kako bi meso bilo sočno i ukusno, preporučuje se da začini budu sveži, a ne sušeni. Odgovarajuće...
Kako da na pravilan način skuvate heljduKako da na pravilan način skuvate heljdu
13. mart
Zemlja porekla heljde, koju ruska nacija veoma ceni, u suštini je Indija, ali je činjenica da je ova biljka upravo tamo iz nepoznatih razloga manje popularna. Najverovatnije je razlog tome što se vekovima heljda smatrala...
Kako da ispržimo ćufte na zdrav način?Kako da ispržimo ćufte na zdrav način?
20. avgust
Počinje oslobađanje slobodnih radikala koji ulaze u telo prilikom konzumacije i ometaju prirodne procese koji se odvijaju u organizmu....
Kako da na pravilan način merimo telesnu težinuKako da na pravilan način merimo telesnu težinu
12. mart
Nemojte se meriti odmah nakon treninga, jer kod povećanog fizičkog napora, organizam može izgubiti do 1 l vode, što ne znači da ste izgubili i kilogram masti....
Natrijum - kako utiče na organizamNatrijum - kako utiče na organizam
01. nov.
Kako natrijum deluje na ljudsko telo Natrijum ima ogroman uticaj na ljudski organizam. Osigurava balans vode i soli u ćelijama organizma....
Namirnice koje na prirodan način kontrolišu šećer u krviNamirnice koje na prirodan način kontrolišu šećer u krvi
15. mart
U galeriji iznad pogledajte koje su to namirnice koje će vam pomoći da kontrolišete nivo šećera u krvi i to na prirodan način. page1....
Kako se kuva pasulj na pravilan načinKako se kuva pasulj na pravilan način
26. feb.
Na taj način ćete znatno smanjiti vreme kuvanja. - Ne zaboravite da pasulj operete pre nego što ga stavite da se kuva....
Kako da saznamo da li nam nedostaje magnezijumKako da saznamo da li nam nedostaje magnezijum
01. nov.
1
Ključ za dobijanje dovoljne količine magnezijuma je pravilan način života, a to znači zdrava hrana i kretanje....
Kako se priprema riba bonito na japanski načinKako se priprema riba bonito na japanski način
31. jul
Način pripreme: U posudi se pomešaju soja sos, pirinčano sirće, 8 supenih kašika soka od prethodno isceđenog limuna, začin za ribu i list alge kombu....
Kako da kuvamo na pariKako da kuvamo na pari
19. dec.
Za mnoge proizvode, kuhanje na pari je najbolji način da se očuva njihova nutritivna vrednost. Pareno meso čuva svoje vitamine....
Celer - prirodni čistač organizma​Celer - prirodni čistač organizma​
09. dec.
Celer je veoma koristan za ljudski organizam. Japanci pročišćavaju svoje telo jedući samo celer bilo koje vrste jedan dan u nedelji. Pa zašto ne bismo i mi to radili?...
Kako da saznamo da li je med prirodan pomoću svećeKako da saznamo da li je med prirodan pomoću sveće
02. avgust
Ako je ped prirodan, istopiće se i neće početi odmah da "šišti"....
Prirodni diuretici za odvodnjavanje organizmaPrirodni diuretici za odvodnjavanje organizma
02. avgust
Prirodni diuretik je i jabukovo sirće, koje pomaže u regulisanju količine kalijuma u organizmu....
Kako da spremimo špargle - 6 jednostavnih načinaKako da spremimo špargle - 6 jednostavnih načina
19. feb.
Pečene špargle Za ovaj način, špargle u jednom sloju poređajte u plitku posudu i pripremite ih u rerni. Visoka temperatura karamelizuje prirodne šećere u šparglama pojačava njihov ukus....
Iznenađujući načini da unesete više vitamina D u organizamIznenađujući načini da unesete više vitamina D u organizam
26. avgust
Evo nekoliko dragocenih načina da dobijete više važnog vitamina sunca, toliko potrebnog za dobro zdravlje i raspoloženje. 1. Navalite na ribu ulovljenu u divljini (losos, pastrmka, skuša). 2....
Kako da ne mirišemo na beli lukKako da ne mirišemo na beli luk
29. april
Beli luk je ukusan i koristan začin, ali ponekada njegova aroma može stvoriti osećaj neprijatnosti, posebno ako trebate sresti i biti u društvu ljudi. Kako biste izbegli ovu neprijatnu posledicu konzumiranja belog luka...
Kako obezbediti proteine bez mesa?Kako obezbediti proteine bez mesa?
02. nov.
Ovaj zeleni pasulj je takođe bogat vlaknima, gvožđem, kalcijumom, bakrom, kalijumom, magnezijumom i vitaminima C i K, zajedno sa polinezasićenim mastima, posebno omega-3, alfa linolenskom kiselinom....
Pastrmka na roštilju sa marinadom - kako se pripremaPastrmka na roštilju sa marinadom - kako se priprema
07. avgust
Ako ne kuvate prvi put i već znate kako da kuvate meso na vatri, dajte slobodu eksperimentima - nove marinade i začini će vam pomoći da diverzifikujete ukuse....
Da pomognemo organizmu da lakše obrađuje hranuDa pomognemo organizmu da lakše obrađuje hranu
25. jun
Zato je važno da tranzicija bude glatka, da se organizam pročisti pre nego što krene na drugačiji način ishrane....