Bonapeti.rs»Članci»Pretraga
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako da zamrznete leblebije?Evo načina kako da zamrznete leblebiju i da je koristite odmah, kada vam se jedu ćuftice od leblebije, janija sa leblebijom ili neko drugo jelo....
25. avgust
1
Kako da napravimo domaću jufkuPecite je u prethodno zagrejanoj rerni na 190 °C dok ne postane zlatasta.
Već znate kako da napravite domaću jufku.
Prijatno!...
14. jul
Kako da napravimo domaći kravlji sirCediljka sa domaćim sirom se pristiska nečim teškim, u nagnutoj tepsiji, podignuta nečim u jednom kraju kako bi se oblikovao kotur sira i da se dobro iscedi, tako stoji otprilike 12 sati....
13. januar
Podignite hemoglobin na prirodan načinI ne zaboravite, lečenje prirodnim proizvodima jeste uspešno, ali iziskuje duže vreme, jer se biljne materije sporo skupljaju u organizmu....
19. jul
Poboljšajte peristaltiku na prirodan načinKako da se izborimo sa poremećenom peristaltikom creva i da uspostavimo normalno funkcionisanje organa za varenje na prirodan način....
30. januar
Izlečite štitnu žlezdu na prirodan način! Evo kakoNemojte prati vrat, ostavite sok da deluje celu noć - to je jednostavan način za prirodnu stimulaciju štitne žlezde.
Negativne emocije se gomilaju i čuvaju u telu, zbog čega štitna žlezda počinje da boluje....
15. nov.
Kako da na pravilan način začinimo ražnjiće?Da bismo dobro začinili ražnjiće, potrebno je da odvojimo dovoljno vremena za marinadu, kako bi oni imali željeni ukus.
Kako bi meso bilo sočno i ukusno, preporučuje se da začini budu sveži, a ne sušeni. Odgovarajuće...
29. mart
Kako da na pravilan način skuvate heljduZemlja porekla heljde, koju ruska nacija veoma ceni, u suštini je Indija, ali je činjenica da je ova biljka upravo tamo iz nepoznatih razloga manje popularna. Najverovatnije je razlog tome što se vekovima heljda smatrala...
13. mart
Kako da ispržimo ćufte na zdrav način?Počinje oslobađanje slobodnih radikala koji ulaze u telo prilikom konzumacije i ometaju prirodne procese koji se odvijaju u organizmu....
20. avgust
Kako da na pravilan način merimo telesnu težinuNemojte se meriti odmah nakon treninga, jer kod povećanog fizičkog napora, organizam može izgubiti do 1 l vode, što ne znači da ste izgubili i kilogram masti....
12. mart
Natrijum - kako utiče na organizamKako natrijum deluje na ljudsko telo
Natrijum ima ogroman uticaj na ljudski organizam. Osigurava balans vode i soli u ćelijama organizma....
01. nov.
Namirnice koje na prirodan način kontrolišu šećer u krviU galeriji iznad pogledajte koje su to namirnice koje će vam pomoći da kontrolišete nivo šećera u krvi i to na prirodan način.
page1....
15. mart
Kako se kuva pasulj na pravilan načinNa taj način ćete znatno smanjiti vreme kuvanja.
- Ne zaboravite da pasulj operete pre nego što ga stavite da se kuva....
26. feb.
Kako da saznamo da li nam nedostaje magnezijumKljuč za dobijanje dovoljne količine magnezijuma je pravilan način života, a to znači zdrava hrana i kretanje....
01. nov.
1
Kako se priprema riba bonito na japanski načinNačin pripreme:
U posudi se pomešaju soja sos, pirinčano sirće, 8 supenih kašika soka od prethodno isceđenog limuna, začin za ribu i list alge kombu....
31. jul
Kako da kuvamo na pariZa mnoge proizvode, kuhanje na pari je najbolji način da se očuva njihova nutritivna vrednost. Pareno meso čuva svoje vitamine....
19. dec.
Celer - prirodni čistač organizmaCeler je veoma koristan za ljudski organizam. Japanci pročišćavaju svoje telo jedući samo celer bilo koje vrste jedan dan u nedelji. Pa zašto ne bismo i mi to radili?...
09. dec.
Kako da saznamo da li je med prirodan pomoću svećeAko je ped prirodan, istopiće se i neće početi odmah da "šišti"....
02. avgust
Prirodni diuretici za odvodnjavanje organizmaPrirodni diuretik je i jabukovo sirće, koje pomaže u regulisanju količine kalijuma u organizmu....
02. avgust
Kako da spremimo špargle - 6 jednostavnih načinaPečene špargle
Za ovaj način, špargle u jednom sloju poređajte u plitku posudu i pripremite ih u rerni. Visoka temperatura karamelizuje prirodne šećere u šparglama pojačava njihov ukus....
19. feb.
Iznenađujući načini da unesete više vitamina D u organizamEvo nekoliko dragocenih načina da dobijete više važnog vitamina sunca, toliko potrebnog za dobro zdravlje i raspoloženje.
1. Navalite na ribu ulovljenu u divljini (losos, pastrmka, skuša).
2....
26. avgust
Kako da ne mirišemo na beli lukBeli luk je ukusan i koristan začin, ali ponekada njegova aroma može stvoriti osećaj neprijatnosti, posebno ako trebate sresti i biti u društvu ljudi.
Kako biste izbegli ovu neprijatnu posledicu konzumiranja belog luka...
29. april
Kako obezbediti proteine bez mesa?Ovaj zeleni pasulj je takođe bogat vlaknima, gvožđem, kalcijumom, bakrom, kalijumom, magnezijumom i vitaminima C i K, zajedno sa polinezasićenim mastima, posebno omega-3, alfa linolenskom kiselinom....
02. nov.
Pastrmka na roštilju sa marinadom - kako se pripremaAko ne kuvate prvi put i već znate kako da kuvate meso na vatri, dajte slobodu eksperimentima - nove marinade i začini će vam pomoći da diverzifikujete ukuse....
07. avgust
Da pomognemo organizmu da lakše obrađuje hranuZato je važno da tranzicija bude glatka, da se organizam pročisti pre nego što krene na drugačiji način ishrane....
25. jun