Bonapeti.rs»Članci»Pretraga
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Pravi dresing za sveže salateDa biste ga učinili raznovrsnim, dobro je da naučite i da prirpemite pravi dresing, sa kojim ćete ih začiniti....
24. sep.
Ovako se pravi kora za tortuIsecite na dva dela i ukrasite kremom za tortu da biste napravili vaš omiljeni kolač.
Evo ovako se pravi kora za tortu....
11. dec.
Dresing za salatu sa dižonskim senfomDobor promućkamo da bi sastojci mogli da se pomešaju.
Ako je potrebno dodajte još soli i bibera.
Ova vrsta dresinga može da se koristi i za zelenu salatu i rukolu....
08. april
Dresing za salatu sa medom i senfomStavite sve sastojke u teglu i energično protresite dok se ne pomešaju.
Možete da ga umutite i blenderom.
Vaš dresing je gotov.
Dresing za salatu je veoma uspešan....
22. sep.
Dresing za salatu sa malinom i medomVaš dresing je gotov za upotrebu.
Odgovarajuć je za sve vrste miks zelenih salata....
01. april
Dresing za salatu sa tahinijem od susamaSve sastojke za dresing pomešamo u posudi.
Ostavljamo 10 minuta da se začini i njime prelivamo zelenu salatu, u zavisnosti od sezove.
Idealan je za salatu od jaja....
04. april
Kari dresing za salatuDodajemo sok od limuna i meda - mešamo dok se med potpuno ne istopi, posle dodajemo so i kari.
Ovim dresingom ćete dosadne salate učiniti različitim, tako što ćete im dati nov, super pikantan ukus!...
08. april
Italijanski dresing za salatuOdgovarajući je za svakakve salate, takođe i za začinjavanje špageta i prepečnih krišaka bageta.
Prijatno!...
08. april
Mlečni dresing za salatuPasirajte dok se ne dobije glatka smesa.
Prelijte svežu salatu napravljenim dresingom neposredno pre nego što je servirate....
03. april
Kako se prave perlice šećera?Prstima se pritiska i odozdo na papir za pečenje izlaze mali duguljasti komadići šećernih perli. Ostavljaju se da se osuše....
10. nov.
Domaći dresing za salateUmesto da kupujete dresing za salatu u prodavnici, možete ga i sami napraviti. Dresing se lako pravi, a njegov ukus menja svaku salatu....
25. feb.
Dresing za salatu od kiselog mleka i majonezaDresing za salatu ostavite da odstoji u frižideru na 10 minuta.
Dodajte ga salati neposredno pre posluženja....
30. jul
Dresing za krompir salatuDresing promešamo i sa njim začinimo krompir salatu. Možemo čuvati u frižideru 2-3 dana.
Prijatno!...
16. avgust
Kako se pravi testo za keks?Keks je ukusan i deci i odraslima, oni su sjajan desert i ukras na stolu. Čaj i kafa su ukusniji uz keks.
Keks u obliku raličitih životinjica i interesantnih figurica je neverovatna radost za decu. Brašno za keks treba...
22. sep.
Kako se pravi ukras za tortuPostoji mnogo načina da se jedna torta ukrasi. Može se koristiti razno voće, puslice, čokoladne mrvice, samleveni ili celi orašasti plodovi, keks, piškote, ukrasi od karamela itd.
Sve zavisi od vaše fantazije...
06. mart
Kako se pravi salamura za sirI kako se ona pravi? Različiti ljudi je prave na različite načine, ali osnovni sastojci u voda i so (morska).
Pravljenje je veoma lako....
13. feb.
Pastrmka na roštilju sa marinadom - kako se pripremaKuvanje rečne pastrmke treba da bude u skladu sa nekoliko pravila....
07. avgust
Kako se pravi pica - uputstvo za početnikeJelo koje se pravi relativno brzo i jednostavno. Evo i kako možete da je napravite sami kod kuće:
Brašno za hleb je najpogodnije za pravljenje domaćeg testa za picu....
17. mart
Kako se pravi lavaš - uputstvo za početnikeSvi narodi, bez obzira na svoje kulinarske tradicije, prave hleb. On je dosta drugačiji kako po svom izgledu, tako i po kvalitetima ukusa. Jermenski hleb se naziva lavaš....
05. nov.
Kako se pravi voćni toping za torte?Letnji voćni toping
Jedan unikatni recept koji omogućava da se toping ostavi u frižideru nedelju do dve i njime da se ukrase torte, kolači, voćne salate ili sladoled....
29. april
Kako se pravi baklava? (Vodič za početnike)Hajde da pogledamo kako se pravi lepa turska baklava prema savetima iskusnih domaćica.
Najvažnija tajna svih kolača je izbor odgovarajućeg brašna....
20. april
1
Kako se pravi gratin - vodič za početnikeSloženac se najčešće pravi od povrća, mesa, ribe i morskih plodova. Dodata pavlaka ili mleko sosu daju ukus kojim se jelo odlikuje, a sir ga čuva da postane previše suvo....
24. mart