Facebook
Omiljeno
Pinterest
Zašto treba da pijemo sok od krastavca?Sveže ceđeni sokovi od povrća su dobri za zdravlje i preporučuju ih nutricionisti. Među najpopularnijim povrćem je krastavac, a njegov sok je takođe među najčešće preporučenim i najkonzumiranijim sokovima od povrća...
Smuti od dinje i breskveDinju oljuštite i nasecite na kockice. Breskvu oljuštite i takođe nasecite na kockice. Voće stavite u visoku i usku posudu.
Sipajte so svežeg mleka i ispasirajte sve u kašu....
Krem od dinje i bananeUkrasite krem od dine i banane sa šlagom i komadom banane i poslužite voćni krem.
Krem od dinje i banane je spreman....
Nekoliko razloga da koristite začin selenSelen - to je biljka poznata čovečanstvu još od drevnih vremena. U prošlosti su ljudi lečili reumatizam i prehladu čajem od selena. Zanimljiva je činjenica da su u srednjem veku putujući trgovci koristili selen kao aromatizator...
Džem od krušaka, dinje i bananaVruć džem od krušaka, dinje i banana sipati u zagrejane tegle i okrenuti ma poklopac, uviti u ćebe i ostaviti tako da se ohladi....
Nekoliko razloga da jedete sveži beli lukBeli luk vam može pravti probleme da ostavite dobar utisak na prvom sastanku, ali i da doživite neuspeh u ljubavi, biće vam lakše, jer ako jedete ovo povrće, imaćete dobro zdravlje direktno iz prirode.
Šalu na stranu...
Sorbe od dinje u domaćoj mašini za sladoledOn je potreban da sačuva boju dobijenog deserta. Dodajte i med. Dobro je da koristite kvalitetan med, sirugnog proizvođača.
Oljuštite dinju od kore, odvojite semenke i isecite na kriške....
Kako da čuvate sok od limete?Ako odaberete duboko zamrzavanje – sok od limete će ostati svež nekoliko meseci. Da biste to uradili, sipajte sok u kalupe za kockice leda....
Kako da napravimo sok od paradajzaJedan od načina da sačuvamo paradajz zimi je da napravimo sok od paradajza u domaćim uslovima. To je i moguće da busmo osigurali ukusan dodatak jelima od mesa, supama i sosevima.
Paradajz sok će vam osigurati vitamine...
Loptice dinje u čokoladnoj čašiPažljivo odlepite foliju od čokolade.
Presecite dinju na pola i odstranite seme i višak tečnosti. Koristeći alat za dinju, počnite da odblikujete kuglice od dinje....
Semifredo od dinje sa domaćim krokanom i tofijemNemojte se truditi da bude tvrda, nego da ostane kremasta. Dodajte u nju 4 supene kašike pripremljenog krokana i pormešajte.
5. U blenderu na kašu sameljite dinju sa šećerom, ako vam je pavlaka nezaslađena....
Slatko od dinja i šljivaDinja pušta dovoljno tečnosti, koja treba da se zgusne. Meša se često i kuva na umerenoj vatri.
Nakon 1 sat dodajemo limunsku kiselinu i ostavljamo 5 minuta da vri....