Bonapeti.rs»Članci»Pretraga
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Milibrot pogača za UskrsMilibrot pogača za Uskrs
19. maj
Na krajevima svakom dela se pavi razrez i uvija unazad, da se zaobli. U zaobljen deo se po želji stavlja ratluk....
Zbog čega zagore sarme u šerpi?Zbog čega zagore sarme u šerpi?
26. feb.
Iskusne domaćice će vam reći da priprema sarmi nije teška i da je može obaviti skoro svako, ali će početnici u kuvanju isto tako reći da se to može pretvoriti i u pavi fijasko....
Pirinač KarnaroliPirinač Karnaroli
03. avgust
Proizvodi se u biološkoj poljoprivredi u severoistočnom delu oblasti Pavija....
GorgonzolaGorgonzola
03. avgust
Gorgonzola dolčelate (Gorgonzola Dolcelatte) je duga vrsta koja se karakteriše kao mlad i mek sir kremaste strukture i slatkog ukusa, a proizvodi se u oblasti Pavije. Gondola je danska verzija Gorgonzole....
Baldo pirinačBaldo pirinač
11. maj
Spada u superfinu sortu pirinča i danas se gaji uglavnom u severnoj Italiji, u provincijama Pavija, Novara i Verčeli....