Bonapeti.rs»Članci»Pretraga
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Ukusne tajne cvekleZato vam predlažemo da vam otkrijemo nekoliko ukusnih tajni cvekle:
Crvena cvekla sadrži antocianin. Ovo je materija zahvaljujući kojoj cvekla zapravo ima svoju karakterističnu crvenu boju....
01. dec.
Ukusne tajne pirinčaEvo nekoliko ukusnih tajni pirinča:
1. Tajna: Kako da napravimo pirinač koji se ne lepi?
Za pirinač koji se lepi treba prethodno veoma dobro da ga operete. Tajna je da ga operete u hladnoj vodi baren 5 puta....
23. sep.
Ukusne tajne kiselog kupusaVeoma poznata tajna za ukusan kiseli kupus je da ga pretače muškarac u porodici. To treba da radi svako veče, ali bez svoje supruge....
25. feb.
Ukusne tajne škembe čorbeAli osim toga je veoma ukusna i hranjiva. Ali, da li znate kako se priprema? Otkrićemo vam nekoliko tajni o škembe čorbi....
28. sep.
Ukusne tajne pileće supeEvo nekoliko ukusnih tajni pileće supe koje možete da iskoristite tokom njene pripreme i da zasijate u kuhinji!...
28. sep.
Tajne ukusne mlečne piteZa ljubitelje mešanja satkog i slanog ukusa ova pita je neverovatno ukusna.
Mlečnu pitu uvek isecite na parčad, kada se ohladi....
29. sep.
Tajne ukusne pačje džigericeUz pomoć njega će jelo biti aromatičnije i sos će biti gušći, pa će sve celokupno imati nezaboravan ukus i laganu konzistenciju....
26. mart
Kulinarske tajne ukusne piteTo će obezbediti da vaša pita ima nesvakidašnji ukus.
Ako koristite gotove kore za pitu, evo šta treba da znate:
Prvo, veoma je važan nadev....
20. mart
Tajna ukusne fokačePostoji bukvalno hiljadu recepata za spremanje ove vrste italijanskog hleba, ali pravi majstorluk u pripremi ukusne pogače je tumačenje tajne za pripremu perfektnog testa....
20. feb.
Tajna ukusne ćurkeZamrznuta ćurka nikad ne može da bude toliko ukusna koliko sveža.
Ipak koliko je korisno, ćureće meso nije toliko rasprostranjeno....
25. mart
Garnirung od boranije i pečurakaDodajte ukusan garnirung od boranije i pečuraka u šniclu ili ribu na roštilju, zapečeni sir ili drugo po želji....
12. jul
Ukusne tajne piletine sa pirinčemAli koji je tajni recept piletine sa pirinčem?
Evo ukusnih tajni piletine sa pirinčem!
Više masnoće
Da bi bili ukusno i lepo, treba da stavite više masti. Katergorični su dobri kuvari....
14. nov.
Kulinarske tajne ukusne jagnjeće glavePostoje i druge ukusne varijante kako biste uživali u savršenom ukusu jagnjećeg mozga. Mozak možete iseći na komadiće i preliti ga maslacem, u kojem ste propržili beli i crni luk....
07. mart
Tajne ukusne salate od krompiraSalata od krompira je jedna od najčešćih jela u evropskoj kuhinji. Glavni sastojak jela jeste kuvani krompir, koji se dopunjuje sa drugim namirnicama (marninirani krastavčići, jaja, luk, slanina, itd.)
Svi...
27. jun
Boranija u sosuPosolimo po ukusu.
Sipamo i malo vode - koliko da pokupi paradajz u kutiji.
Očistimo boraniju i odsečemo ivice mahune. Dodajemo i nju....
19. jul
Boranija u teglamaDobro operite boraniju u nekoliko voda i isecite ako je potrebno,
Prelijte vrelom vodom, poklopite i ostavite tako na 40 minuta.
Ocedite iz vode....
22. avgust
Tajne ukusnog pilavaDanas ćemo vam otkriti nekoliko tajni, koje će vam pomoći da napravite idealni pilav.
1. Važno je da znate da glavna tajna pilava nije u namirnicama, već u načinu njegove pripreme....
26. maj
Tajne ukusnog rižotaPostoji bezbroj recepata da se rižoto spremi, ali pre nego što prionete na spremanje, važno je da znate neke od tajni njegovog spremanja:
1....
03. april
Tajna ukusne svinjske koleniceUkusna svinjska kolenica se služi sa graškom, dinstanim sa maslacem. Takođe, odlično se slaže sa crnim vinom....
07. feb.
Tajna ukusne bugarske musakeEvo koja je tajna ukusne musake:
Svi dobro znamo da bi jedna musaka bila lepa, treba joj odličan preliv. To je jedan od najtežih delova u receptu za musaku....
15. avgust
Tajna ukusne riblje čorbeNa kraju, kako bi imala još bolji ukus, dodajte malo limunovog soka....
18. feb.
Janija od sveže boranije i svinjetineDodajte oko 500 ml tople vode i pustite da se janija od boranije krčka na tihoj vatri još 20 minuta ili dok se meso ne skuva.
Po želji, gotovu janiju od sveže boranije sa svinjetinom servirajte posutu svežim peršunom....
06. okt.
Čorba od boranije i ovčijeg mesaNakon što se luk razmuti dodajemo boraniju, kuvamo dok ne bude polugotovo - oko 30 minuta.
Nakon toga stavljamo alevu papriku i paradajz....
14. mart
Salata od boranije i pečene ćuretineSalata od boranije i pečene ćuretine je ukusna i veoma jednostavna....
02. mart