Bonapeti.rs»Članci»Pretraga
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Ukusne tajne cvekleUkusne tajne cvekle
01. dec.
Zato vam predlažemo da vam otkrijemo nekoliko ukusnih tajni cvekle: Crvena cvekla sadrži antocianin. Ovo je materija zahvaljujući kojoj cvekla zapravo ima svoju karakterističnu crvenu boju....
Ukusne tajne pirinčaUkusne tajne pirinča
23. sep.
Evo nekoliko ukusnih tajni pirinča: 1. Tajna: Kako da napravimo pirinač koji se ne lepi? Za pirinač koji se lepi treba prethodno veoma dobro da ga operete. Tajna je da ga operete u hladnoj vodi baren 5 puta....
Ukusne tajne kiselog kupusaUkusne tajne kiselog kupusa
25. feb.
Veoma poznata tajna za ukusan kiseli kupus je da ga pretače muškarac u porodici. To treba da radi svako veče, ali bez svoje supruge....
Ukusne tajne škembe čorbeUkusne tajne škembe čorbe
28. sep.
Ali osim toga je veoma ukusna i hranjiva. Ali, da li znate kako se priprema? Otkrićemo vam nekoliko tajni o škembe čorbi....
Ukusne tajne pileće supeUkusne tajne pileće supe
28. sep.
Evo nekoliko ukusnih tajni pileće supe koje možete da iskoristite tokom njene pripreme i da zasijate u kuhinji!...
Tajne ukusne mlečne piteTajne ukusne mlečne pite
29. sep.
Za ljubitelje mešanja satkog i slanog ukusa ova pita je neverovatno ukusna. Mlečnu pitu uvek isecite na parčad, kada se ohladi....
Tajne ukusne pačje džigericeTajne ukusne pačje džigerice
26. mart
Uz pomoć njega će jelo biti aromatičnije i sos će biti gušći, pa će sve celokupno imati nezaboravan ukus i laganu konzistenciju....
Kulinarske tajne ukusne piteKulinarske tajne ukusne pite
20. mart
To će obezbediti da vaša pita ima nesvakidašnji ukus. Ako koristite gotove kore za pitu, evo šta treba da znate: Prvo, veoma je važan nadev....
Tajna ukusne fokačeTajna ukusne fokače
20. feb.
Postoji bukvalno hiljadu recepata za spremanje ove vrste italijanskog hleba, ali pravi majstorluk u pripremi ukusne pogače je tumačenje tajne za pripremu perfektnog testa....
Tajna ukusne ćurkeTajna ukusne ćurke
25. mart
Zamrznuta ćurka nikad ne može da bude toliko ukusna koliko sveža. Ipak koliko je korisno, ćureće meso nije toliko rasprostranjeno....
Garnirung od boranije i pečurakaGarnirung od boranije i pečuraka
12. jul
Dodajte ukusan garnirung od boranije i pečuraka u šniclu ili ribu na roštilju, zapečeni sir ili drugo po želji....
Ukusne tajne piletine sa pirinčemUkusne tajne piletine sa pirinčem
14. nov.
Ali koji je tajni recept piletine sa pirinčem? Evo ukusnih tajni piletine sa pirinčem! Više masnoće Da bi bili ukusno i lepo, treba da stavite više masti. Katergorični su dobri kuvari....
Kulinarske tajne ukusne jagnjeće glaveKulinarske tajne ukusne jagnjeće glave
07. mart
Postoje i druge ukusne varijante kako biste uživali u savršenom ukusu jagnjećeg mozga. Mozak možete iseći na komadiće i preliti ga maslacem, u kojem ste propržili beli i crni luk....
Tajne ukusne salate od krompiraTajne ukusne salate od krompira
27. jun
Salata od krompira je jedna od najčešćih jela u evropskoj kuhinji. Glavni sastojak jela jeste kuvani krompir, koji se dopunjuje sa drugim namirnicama (marninirani krastavčići, jaja, luk, slanina, itd.) Svi...
Boranija u sosuBoranija u sosu
19. jul
Posolimo po ukusu. Sipamo i malo vode - koliko da pokupi paradajz u kutiji. Očistimo boraniju i odsečemo ivice mahune. Dodajemo i nju....
Boranija u rerniBoranija u rerni
03. sep.
Prijatno uz ovu boraniju u rerni!...
Boranija u teglamaBoranija u teglama
22. avgust
Dobro operite boraniju u nekoliko voda i isecite ako je potrebno, Prelijte vrelom vodom, poklopite i ostavite tako na 40 minuta. Ocedite iz vode....
Tajne ukusnog pilavaTajne ukusnog pilava
26. maj
Danas ćemo vam otkriti nekoliko tajni, koje će vam pomoći da napravite idealni pilav. 1. Važno je da znate da glavna tajna pilava nije u namirnicama, već u načinu njegove pripreme....
Tajne ukusnog rižotaTajne ukusnog rižota
03. april
Postoji bezbroj recepata da se rižoto spremi, ali pre nego što prionete na spremanje, važno je da znate neke od tajni njegovog spremanja: 1....
Tajna ukusne svinjske koleniceTajna ukusne svinjske kolenice
07. feb.
Ukusna svinjska kolenica se služi sa graškom, dinstanim sa maslacem. Takođe, odlično se slaže sa crnim vinom....
Tajna ukusne bugarske musakeTajna ukusne bugarske musake
15. avgust
Evo koja je tajna ukusne musake: Svi dobro znamo da bi jedna musaka bila lepa, treba joj odličan preliv. To je jedan od najtežih delova u receptu za musaku....
Tajna ukusne riblje čorbeTajna ukusne riblje čorbe
18. feb.
Na kraju, kako bi imala još bolji ukus, dodajte malo limunovog soka....
Janija od sveže boranije i svinjetineJanija od sveže boranije i svinjetine
06. okt.
Dodajte oko 500 ml tople vode i pustite da se janija od boranije krčka na tihoj vatri još 20 minuta ili dok se meso ne skuva. Po želji, gotovu janiju od sveže boranije sa svinjetinom servirajte posutu svežim peršunom....
Čorba od boranije i ovčijeg mesaČorba od boranije i ovčijeg mesa
14. mart
Nakon što se luk razmuti dodajemo boraniju, kuvamo dok ne bude polugotovo - oko 30 minuta. Nakon toga stavljamo alevu papriku i paradajz....
Salata od boranije i pečene ćuretineSalata od boranije i pečene ćuretine
02. mart
Salata od boranije i pečene ćuretine je ukusna i veoma jednostavna....