Bela Pileća Čorbica

Otkrij 24 recepta iz naših kolekcija za: Bela Pileća Čorbica
Pileća čorbicaPileća čorbicaNakon što se pile skuva treba da ga izvadite iz bujona i da procedite tečnost....
Bela pileća supaBela pileća supaIsecite pileće meso na komadiće, skinite šerpu sa vatre i rešetkastom kašikom pažljivo izvadite povrće. Izvadite celer i zrna bibera....
Pileća čorba sa belim vinomPileća čorba sa belim vinomBatake skuvamo i odvojimo od kostiju. Propžimo praziluk u maslacu dok ne omekša. Dodajemo bujon i vino, poklopimo i ostavljamo 15 minuta. Dodajemo...
Bela kaša sa belim pilećim mesomBela kaša sa belim pilećim mesomOstavljamo je da provi, oko 5-10 minuta, nakon toga dodajemo so, prethodno narednan beli luk i na sitno iskidano pileće meso i dobro mešamo....
Pileća škembe čorbaPileća škembe čorbaNakon što provri začinjavamo solju i istucanim čenovima belog luka. Ostavlja se da krčka oko 15 minuta....
Prolećna pileća čorbaProlećna pileća čorbaSkuvajte sitno isečeno pile bez kostiju u bujonu zajedno sa lovorovim listom i kad bude skoro gotovo dodajte komade sitno iseckanog luka i belog luka...
Pileća kurban čorbaPileća kurban čorbaSkuvamo pile u posoljenoj vodi. Izvadimo ga, odvojimo od kostiju, a bujon procedimo i sačuvamo za kasnije....
Jedinstvena pileća čorbaJedinstvena pileća čorbaOva pileća čorba je zaista jedinstvena ne samo zbog svog bogatog ukusa, nego i korisnih sastojaka za organizam....
Bistra pileća čorbaBistra pileća čorbaSipamo zapršku u gotovu pileću čorbu i mešamo....
Seoska pileća čorbaSeoska pileća čorbaBeli luk sitno iseckajte i stavite u tiganj na nekoliko sekundi da se proprži, pa mu zatim dodajte smesu od brašna i začina....
Pileća supica od pilećih leđaPileća supica od pilećih leđaPrethodno skuvajte pileća leđa i odvjite ih od kostiju. Procedite bujon i stavite ga u odgovarajuću posudu za kuvanje....
Pileća čorba sa bulguromPileća čorba sa bulguromIseckamo luk i beli luk i propržimo u maslacu u dubokoj šerpi. Dodajemo pečurke vilin prsten oceđene od vode i propržimo ih....

Rejting

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni: