Teleće Meso sa Graškom i Krompirom

Otkrij 24 recepta iz naših kolekcija za: Teleće Meso sa Graškom i Krompirom
Kuvano teleće mesoKuvano teleće mesoTeleće grudi se stavljaju u odgovarajuću posudu, prelivaju se sa 6 čaša vrele vode, posole se....
Teleće meso sa krompirom i dunjamaTeleće meso sa krompirom i dunjamaKad počne da se krčka dodajemo krupnije isečen krompir i dunju, takođe masline i sok od paradajza....
Teleće meso sa leblebijamaTeleće meso sa leblebijamaZagrevamo ulje i zapržimo isečeno meso. Nakon toga dodajemo sitno isečen luk, isečene šargarepe i sve ostavljamo da se izdinsta. Nakon toga dodajemo...
Marinada za teleće mesoMarinada za teleće mesoSvi začini se promešaju dobro zajedno sa vinom i maslinovim uljem. Dobija se dobra marinada, u kojoj je dobro da držite teletinu bar 10 sati....
Domaće teleće suvo mesoDomaće teleće suvo mesoTeleče suvo meso je gotovo kad promeni boju. Ovaj proces zavisi od vlažnosti vazduha i temperature....
Teleći šol sa graškom i krompiromTeleći šol sa graškom i krompiromStavljamo krompir, dodajemo malo vode ili bujona i ponovo dinstamo. Nakon što su i oni 95% gotovi, dodajemo grašak i paradajz pire....
Teleće meso sa alevom paprikomTeleće meso sa alevom paprikomIspržite sitno isečen luk u masti dok ne požuti. Dodajte meso isečeno na kocke, ispržite. Dodajte alevu papriku, sipajte bujon, posolite i izdinstajte...
Teleće meso na baštovanski načinTeleće meso na baštovanski načinU odgovarajuću posudu stavljamo sitno isečen luk. šargarepu, krompir i paradajz. U njih dodajemo grašak, maslac i 300 ml vode....
Sušeno teleće meso (lak recept)Sušeno teleće meso (lak recept)Beleška: Meso na slici je od domaćeg telećeg mesa; sušeno je na severnoj terasi pri temperaturi od oko i ispod 0 stepeni 6 dana....
Suvo teleće meso na jermenski načinSuvo teleće meso na jermenski načinSečemo teleće meso na odgovarajuće komade, preporučuje se teleći kontra file....
Marinada sa rakijom za teleće mesoMarinada sa rakijom za teleće mesoPromešajte dobro smesu i prelijte teleće meso. Ostavite da se marinira bar 2 sata na hladnom u pokrivenoj posudi....
Teleće šnicleTeleće šnicleMeso se seče na kriške i istuca se. Nakon toga se pravi sos od ulja, soli, peršuna, belog luka, aleve paprike i bibera i pasira se sve zajedno....

Rejting

4
Ukupno glasalo: 2
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni: