Krem čorba sa bundevom i karfiolom

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacНовак56
08/07/2018
"Nežno zadovoljstvo za čula "
Priprema20 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno70 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano209
  • Pregledi tokom meseca4
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Povrće očistite i operite i krupno ih isecite. Kuvajte ga dok ne bude u potpunosti meko.

Ocedite bujon i ispasirajte povrće, da dobijete glatko pire.

Vratite bujon u šerpu sa pireom i dodajte so i maslac.

Kuvajte još 4-5 minuta i dodajte pavlaku. Promešajte i isključite ringlu.

Poslužite čorbu toplu sa kašikom kisele pavlake.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar