Punjene tikvice sa sušenim paradajzom i sirom

20/07/2018
"Nemojte više tražite najukusnije punjene tikvice, mi smo ih našli i dajemo vam recept "
Priprema15 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno45 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano479
  • Pregledi tokom meseca12
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isečemo tikvice po dužini, nakon toga svaki deo na dva dela i izvadimo unutrašnjost. Taj deo možemo sačuvati u zamrzivaču, na primer za krem supu i neko pire.

Možemo blanširati tikvice, ali ja više volim kad su malo svežije i hrskavije i ne radim to.

Pomešamo mrvljeni sir, isečenu mirođiju, dva jajeta i isečen suvi paradajz.

Ovom smesom punimo tikvice.

Poređamo ih u pleh za pečenje i dodajemo malo vode u pleh.

Pečemo dok ne dobiju braon koricu.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar