Jagnjeća rebra sa glazurom od pomorandže

Tanja RadmanovacTanja Radmanovac
Džedaj
2k
265
11
380
Jagnjeća rebra sa glazurom od pomorandže
28/07/2018
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema20 min.
Kuvanje45 min.
Ukupno65 min.
Porcije4
"Istaknite nežan ukus jagnjećeg mesa aromatičnom glazurom od pomorandže i uživajte u neverovatnom rezultatu"

Potrebni sastojci

  • jagnjeća rebra - 1 kg
  • pomorandža - 5 kašike, marmelada
  • sirće - 30 ml, vinsko
  • soja sos - 30 ml
  • senf - 2 kašičice, u prahu
* merne jedinice

Način pripreme

Kuvajte jagnjeća rebra 15-20 minuta. Stavite ih u tavu.

Ispasirajte sve ostale sastojke zajedno i premažite jagnjetinu. Stavite u frižider na sat vremena ili više.

Zagrejte gril i pecite rebra 20 minuta, dok ne dobiju braon boju i budu hrskava.

S vremena na vreme ih mažite marinadom i okrećite.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni: