Ukusna svinjska džigerica

06/09/2018
"Otkrićemo vam i najstrože čuvanu tajnu - džigerica je najukusnija kada se servira sa najboljim domaćim vinom "
Priprema15 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno45 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano463
  • Pregledi tokom meseca157
  • Pregledi tokom desmice5
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Oljuštite luk i isecite ga na komade srednje veličine. Oljuštite beli luk i izrendajte ga. Očistite paprike i isecite ih na tanke ivice.

Operite džigericu i isecite je na srednje komade. Ugrejte ulje i dinstajte luk. Dodajte svinjsku džigericu i izrendan beli luk. Dobro promešajte.

Dodajte paprike i pormešajte. Stavite so i biber po ukusu i ponovo pormešajte. Dodajte alevu papriku i poklopite. Kuvajte na tihoj vatri oko 30 minuta.

Dodajte čubar po ukusu i sitno iseckan peršun, promešajte i isključite ringlu.

Sevirajte sa čašom crnog vina.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti