Pečene kriške s kačkavaljem i jajima

07/09/2018
Mariola Pantelic
odMariola PantelicDžedaj4208
"Deca ih prosto obožavaju, a vi želite da učinite zadovoljstvo onima koji su vam vredni "
Priprema5 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno25 min.
Porcije5
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano408
  • Pregledi tokom meseca25
  • Pregledi tokom desmice10
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • jaja - 2 komada
  • kačkavalj - 60 - 100 g
  • hleb - 5 - 6 isečenih kriški
* merne jedinice

Način pripreme

/undefined U posudi pomešamo jaja i kačkavalj narendan na krupno i dobro promešamo. Poređamo kriške u posudu za pečenje i odozgo rasporedimo smesu. Ne stavljamo masnoću zbog kačkavalja, da ne bi bile masne.

Pečemo na 250 stepeni oko 20 minuta, dok se posuda stavlja na najviši nivo u rerni.

Na kraju [kriške budu mekane zbog kačkavalja i blago hrskave zbog hleba.]
Možemo da ih jedemo sa kiselim mlekom ili ajranom.

Čudesan doručak za nedelju ujutru :)slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti