bonapeti.rs»Recepti»Jela sa Mesom»Iznutrice»Svinjska džigerica sa vinom i lukom

Svinjska džigerica sa vinom i lukom

Svinjska džigerica sa vinom i lukom
Fotografije: Vanya Georgieva
11/09/2018
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema10 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno40 min.
Porcije4
"Toliko krhko, toliko aromatično - odmah vam sipamo da probate"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite svinjsku džigericu na kockice ili ivice i stavite u tiganj sa ugrejanim uljem.

Luk sitno isecite i ostavite sa strane, njega ćete kasnije dodati da se ne istopi.

Mešajte džigericu i kad se proprži malo dodajte vino sa lukom.

Začinite začinima, mešajte da ne zagori i kada ostane na masti servirajte.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni: