Domaća praseća pašteta

20/09/2018
Mariola Pantelic
odMariola PantelicDžedaj4259
"Toliko je ukusna ova pašteta, da vam jedna tegla nikako neće biti dovoljna "
Priprema30 min.
Kuvanje1 min.
Ukupno31 min.
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano91
  • Pregledi tokom meseca19
  • Pregledi tokom desmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • svinjska glava - 1 komad
  • džigerica - svinjska
  • so - 25 g
  • biber - 5 g, mleveni
* merne jedinice

Način pripreme

Glava od praseta se dobro skuva, meso se odvoji od kostiju i melje se na mašini za meso.

Sirova džigerica se takođe melje.

Pomešaju se glava i džigerica, dodaje se so, biber i malo vode u kojoj smo kuvali glavu - za lakše pasiranje.

Napune se teglice, i sterilišu se oko pola sata.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar