Jagnjeća sarma

21/09/2018
"Počastite sve ovom divnom jagnjećom sarmicom "
Priprema40 min.
Kuvanje90 min.
Ukupno130 min.
Porcije8
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano545
  • Pregledi tokom meseca19
  • Pregledi tokom sedmice12
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Operemo i skuvamo iznutrice.

Kad ih skuvamo, sačuvamo bujon.

Dinstamo luk i beli luk i u njih dodajemo iznutrice i pirinač. Posipamo nanom, biberom i alevom paprikom, peršunom.

Jelo prelivamo bujonom i stavljamo da se peče.

Pre negp što bude gotovo, prelivamo ga i pečemo dok se ne uhvati korica.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar