Pirinač sa kinoom i pečurkama

03/10/2018
Mariola Pantelic
odMariola PantelicDžedaj3976
"Ima hiljade razloga da probate ovaj rižoto, mi ćemo vam nabrojati samo tri - ukusno je, mnogo je uksuno, zaista je užasno ukusno "
Priprema5 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno35 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano19
  • Pregledi tokom meseca18
  • Pregledi tokom desmice18
  • Rejting-

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Natopimo kinou i pirinač 6 sati. Nakon toga ih isperemo dobro. Stavljamo ih da provru sa vrelom vodom. Sečemo luk, šargarepu, papriku i paradajz.

Dodajemo ih u kipući pirinač i kinou. Pečurke puštaju još vode. Dodajemo ih pred kraj. Začini su kumin, so i biber.

Kad se smanji voda koju je "popio" pirinač, dodajemo i malo maslaca da bude ukusnije. Može i ulje po vašoj želji.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar