Pirinač sa kinoom i pečurkama

03/10/2018
Mariola Pantelic
odMariola PantelicDžedaj5474
"Ima hiljade razloga da probate ovaj rižoto, mi ćemo vam nabrojati samo tri - ukusno je, mnogo je uksuno, zaista je užasno ukusno "
Priprema5 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno35 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano217
  • Pregledi tokom meseca22
  • Pregledi tokom desmice8
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Natopimo kinou i pirinač 6 sati. Nakon toga ih isperemo dobro. Stavljamo ih da provru sa vrelom vodom. Sečemo luk, šargarepu, papriku i paradajz.

Dodajemo ih u kipući pirinač i kinou. Pečurke puštaju još vode. Dodajemo ih pred kraj. Začini su kumin, so i biber.

Kad se smanji voda koju je "popio" pirinač, dodajemo i malo maslaca da bude ukusnije. Može i ulje po vašoj želji.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar