Paprikaš sa pilećim srcima

Paprikaš sa pilećim srcima

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
12k
2k
1k
Paprikaš sa pilećim srcima
Fotografije: Monika Ivanova
1 / 4
22/11/2018
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema15 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno65 min.
Porcije4
"Sočan i za spremanje veoma lagan paprikaš na seoski način koji vas obavezuje da posle oližete ceo tanjir"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Dinstamo sitno isečen luk, beli luk i šargarepu u maslacu i malo ulja dok ne omekša.

Stavljamo srca i nastavljamo dinstanje dok ne ostane na masnoći.

Dodajemo paradajz (ako je svež narendamo ga), oko jednu šolju vode, začine i ostavljamo da vri 15-20 minuta na slaboj vatri, mešajući s vremena na vreme.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni: