Domaća musaka

23/11/2018
"Do sada niste probali ovkvu musaku, ne znat šta propuštate "
Priprema20 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno50 min.
Porcije8
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano287
  • Pregledi tokom meseca7
  • Pregledi tokom desmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Luk isečemo na krugove i stavljamo na dno pleha, posipamo lukom sa solju, biberom i čubrom.

Na luk stavljamo pileće džigerice i posipamo ih začinima. Dodajemo šargarepu i paprike, isečene na kockice, a pečurke na kriške.

Dodajemo ulje i promešamo, pečemo na 200 stepeni dok ne dobiju lepu boju.

Dodajemo preliv i pečemo dok ne porumene na istoj temperaturi.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar