Prženi teleći bubrezi sa belim vinom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77303
24/11/2018
"Nismo otkrili ukusnije i aromatičnije teleće bubrege od ovih, zato odmah zapisujemo recept u omiljene Savetujemo vam da uradite isto "
Priprema20 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno40 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano67
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Bubrezi se iseku na sitno i isprže se u zagrejanom ulju, posipaju se solju i biberom, nakon toga se ostavljaju na toplom u poklopljenoj posudi.

Pečurke se iseku na sitno. Isprže se u maslacu zajedno sa belim lukom iseckanim na sitno.

Dodaje se brašno, nakon čega se ostavljaju da vru 3-4 minuta zajedno sa vinom, jednom šoljom tople vode, solju i biberom.

Na kraju se posipa usitnjenim peršunom. Ovim sosom se prelivaju gotovi bubrezi.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar