Sočne svinjske rolnice

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
12k
2k
1k
Sočne svinjske rolnice
Fotografije: GERGANA YaNKOVA
1 / 2
27/11/2018
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema30 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno90 min.
Porcije2
"Šnicle od vrata obožavamo svakako, ali ovako su prosto neverovatne. Jedeš i tražiš još"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Stavljamo u malu posudu so, biber, kumin i čubar. Promešamo sve začine, uzimamo šncile i jednu po jednu začinjavamo. Nakon toga ih stavljamo u frižider na 1 sat.

Sečemo luk i dinsamo ga u masnoći, nakon čega dodajemo slaninu isečenu na male kocke. Šargarepe i kiseli krastavčići se seku na male parčiće. Pomešamo sve sastojke za nadev i promešamo.

Preko svake šnicle stavljamo kašiku nadeva, po jedno parčence sira čedra i malo manje topljenog. Uvijamo u rolnu vezujemo kocnem. Nakon što su sve rolnice gotove, ređaju se u posudu za pečenje namazanu uljem.

Pokrivamo folijom i pečemo u umerenoj rerni. Kada su gotove sklanjamo foliju i zapečemo na kratko. Serviramo sa pečenim krompirom ili garnirungom po vašem izboru.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni: