bonapeti.rs»Recepti»Predjela»Punjene Pečurke»Pečurke punjene topljenim sirom

Pečurke punjene topljenim sirom

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
12k
2k
1k
Pečurke punjene topljenim sirom
Fotografije: Dobrinka Petkova
1 / 2
28/11/2018
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema10 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno30 min.
Porcije6
"Ovakva predjela se ne gledaju sa divljenjem, ona se jedu s apetitom"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Pečurke se dobro operu i izdube iznutra malom kašikom. Iseče se šunka i topljeni sir na veoma sitne kocke. Pomešaju se.

Uzima se jedna pečurka i skroz odozdo se stavlja malo parče maslaca, nakon čega se dopunjuje smesom od šunke i topljenog sira. Skroz odozgo se stavlja parče kačkavalja.

Gotove pečurke se ređaju u posudu za pečenje i u nju se sipa jedan prst vode. Peku se u prethodno zagrejanoj rerni dok ne budu gotove.

Nek vam je slatko!

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni: