Predjelo pilići

08/11/2018
"Kada je jedno predjelo pripremljeno sa toliko ljubavi i mašte, mnogo zdravica će se podići "
Priprema15 min.
Ukupno15 min.
Porcije2
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano31
  • Pregledi tokom meseca31
  • Pregledi tokom desmice10
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Paradajz očistimo, operemo i uz pomoć oštrog noža isečemo poklopce, ostavljamo ih sa strane.

U posudu pomešamo ceđeno kislo mleko, krem sir, izgnječen čen po ukusu, iseckanu mirođiju, iseckane orahe, jednu kašiku maslinovog ulja i so po ukusu. Dobro promešamo i ostavljamo sa strane.

Izvadimo unutrašnjost paradajza nožem i punimo smesom.

Kupus izrendamo i začinimo maslinovim uljem, sirćerom, solju i iseckanim peršunom, stavljamo kao osnovu u tanjir.

Na nju stavljamo punjeni paradajz, stavljamo po jedan poklopac i od kružića šargarepa i maslina isečemo usta(kljun) i nos.

Od zrna bibera (ili pimenta) pravimo oči. Za svaki paradajz pozadi pričvrstimo po struk peršuna kao rep.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti