Punjene pileće grudi sa vinskim sosom

Punjene pileće grudi sa vinskim sosom
Fotografije: Kulinarna mreja
10/12/2018
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema10 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno35 min.
Porcije2
"Sočne i aromatične - to je naš predog za pripremu savršenih pilećih grudi"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Tanko izlupajte pileće grudi i začinite solju i biberom po ukusu. Stavite preko njih šunku, tanko isečenu, kisele krastavčiće i tanko isečen kačkavalj.

Uvijte u čvrst rolat i ako je potrebno učvrstite čačkalicom za zube i kratko pecite u tiganju sa dnom koje se ne lepi. Stavite u odgovarajući pleh, sipajte bello vino i malo vode i pecite na 180 stepeni dok ne porumeni.

Servirajte sa krompir pireom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni: