bonapeti.rs»Recepti»Jela sa Mesom»Piletina»Rolatići»Punjene pileće grudi sa vinskim sosom

Punjene pileće grudi sa vinskim sosom

Kulinarna mrejaKulinarna mreja
Džedaj
638372k103
Punjene pileće grudi sa vinskim sosom
Fotografije: Kulinarna mreja
1 / 2
10/12/2018
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Kuvanje
25 min.
Ukupno
35 min.
Porcije
2
"Sočne i aromatične - to je naš predog za pripremu savršenih pilećih grudi"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Tanko izlupajte pileće grudi i začinite solju i biberom po ukusu. Stavite preko njih šunku, tanko isečenu, kisele krastavčiće i tanko isečen kačkavalj.

Uvijte u čvrst rolat i ako je potrebno učvrstite čačkalicom za zube i kratko pecite u tiganju sa dnom koje se ne lepi. Stavite u odgovarajući pleh, sipajte bello vino i malo vode i pecite na 180 stepeni dok ne porumeni.

Servirajte sa krompir pireom.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: