Ragu sa telećim bubrezima

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj74223
18/12/2018
"Lagano je i ukusno, dva razloga da probate ragu sa telećim bubrezima "
Priprema10 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno30 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano34
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Pažljivo sklonite sve masnoće od bubrega i isecite ih na tanke parčiće. Zagrejte maslac i zapržite u njemu bubrege dok ne omekšaju.

Nakon što budu gotove dodajte so i ostale začine. Pomoću rešetkaste kašike ih izvadite iz masnoće i stavite na toplo. U istoj masnoći ispržite pečurke dok ne budu gotove.

Dodajte u pečurke vino i pavlaku, nakon toga mešajte i kuvajte na slaboj vatri dok se ne dobije gladak sos.

Servirajte bubrege obilno prelivene ovim aromatičnim sosom.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar