Katak (ceđeno kiselo mleko) sa majonezom i krastavčićem

Катарина КнежевићКатарина КнежевићPočetnik
29/12/2018
"Zdravica ne ide uz prazan sto, zbog toga - ukusan katak sa majonezom i krastavcem "
Priprema10 min.
Ukupno10 min.
Porcije1
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano58
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Katak (ceđeno kiselo mleko) pomešamo sa jednom supenom kašikom majoneza i lepo promešamo. Postepeno dodajemo maslinovo ulje, nastavljamo da mutimo da dobijemo glatku smesu.

Krastavac operemo, oljuštimo i isečemo na kockice (ko voli može izrendati krupnije).

Isečeni krastavac malo posolimo. Dodajemo katak i majonez.

Pospemo prstohvatom suve mirođije i prstohvatom belog luka u prahu. Dobro promešamo i serviramo sa listićima svežeg peršuna

Ko izbegava konzumiranje majoneza, može ga zameniti kašikom gustog kiselog mleka.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar