Panakota sa čokoladom i lešnicima

06/01/2019
"Pripremite kašičice "
Priprema15 min.
Kuvanje5 min.
Ukupno20 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano200
  • Pregledi tokom meseca6
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

U 50 ml vode rastvorimo želatin da nabubri, oko 10 minuta. Ugrevamo pavlaku u kaseroli, ne treba da provri.

Dodajemo šećer i čokoladu i mešamo dok se čokolada ne rastopi i dok ne dobijemo homogenu smesu.

U ovu smesu dodajemo i želatin. Ponovo promešamo da se rastvori. Na kraju dodajemo i sveže mleko.

Sipamo gotovu smesu u posudei stavljamo u frižider na 5-6 sati. Kad se tečnost stegne stavljamo posudu u toplu vodu na jedan minut.

Okrećemo na tanjir i posipamo mrvljenim lešnicima.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar