Jagnjeća džigerica iz rerne

26/03/2019
"Jednostavno je da pripremiš sočnu jagnjeću džigericu, dovoljno je da znaš kako, a vi već znate "
Priprema10 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno70 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano763
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Operemo dobro džigericu i skuvamo je u vodi sa bujonom. Nakon toga isečemo na kriške.

Miks povrća stavljamo u tiganj, zajedno sa uljem. Ostavljamo tako da se dinsta oko 10-15 minuta.

Prebavujemo sve odgovarajuću posudu, poređamo odozgo isečene kriške džigerice.

U posebnoj posudi umutimo pavlaku sa malo vode i prelivamo. Stavljamo u rernu i pečemo 20-25 minuta.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar