bonapeti.rs»Recepti»Jela sa Mesom»Iznutrice»Jagnjeća džigerica iz rerne

Jagnjeća džigerica iz rerne

Jagnjeća džigerica iz rerne
Fotografije: Stoyanka Rusenova
1 / 4
26/03/2019
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Kuvanje
60 min.
Ukupno
70 min.
Porcije
3
"Jednostavno je da pripremiš sočnu jagnjeću džigericu, dovoljno je da znaš kako, a vi već znate"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Operemo dobro džigericu i skuvamo je u vodi sa bujonom. Nakon toga isečemo na kriške.

Miks povrća stavljamo u tiganj, zajedno sa uljem. Ostavljamo tako da se dinsta oko 10-15 minuta.

Prebavujemo sve odgovarajuću posudu, poređamo odozgo isečene kriške džigerice.

U posebnoj posudi umutimo pavlaku sa malo vode i prelivamo. Stavljamo u rernu i pečemo 20-25 minuta.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: