Niskokalorična krem čorba od graška sa krutonima

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
9k
95
593
28/03/2019
"Bez griže savesti i zadrški - jedite po volji, ne samo da je ukusno, već je i niskokalorično "
Priprema15 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno50 min.
Porcije5
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano118
  • Pregledi tokom meseca4
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Luk se oljušti i iseče na veoma sitno, a čen belog luka se istuca i stavlja se da se izdinsta u maslacu oko 6 minuta.

Nakon toga se dodaje grašak iz konzerve i sipa se 500-550 ml vode. Ostavlja se na ringli da vri 15 minuta.

Dodaje se maslinovo ulje i začini i promeša se dobro, a nakon toga se doliva mleko, ostavlja se da vri 10-12 minuta. Ostavlja se da se prohladi i pasira se.

Pri serviranju, u svaku porciju se dodaje po 3 kašike krutona.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar