Pečen paradajz sa tunjevinom i mocarelom

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacDžedaj238526
12/05/2019
"Da podignu čaše vina svi ljubitelji mediteranske kuhinje "
Priprema15 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno45 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano77
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • paradajz - 4 komada
  • tunjevina - 6 kašika, iz konzerve
  • mocarela - 4 komada
  • kapar - 2 kašičice
  • peršun - 1 veza
  • biber - 1 prstohvat
* merne jedinice

Način pripreme

Isecite gornji deo paradajza, tako da dobijete poklopac, a zatim izdubite unutrašnji deo paradajza, ali pazite da ih ne probijete.

Kapar i peršun sitno iseckajte.

Konzervu otvorite i dobro promešajte i dodajte joj kapar i peršun - to je nadev za paradajz.

U paradajz stavite nadev od tunjevine i kuglicu mocarele i isitnite je.

Stavite u rernu na 15-20 minuta.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar