Musaka sa majčinom dušicom

14/05/2019
"Musaka koja će vas iznenaditi sa očekivano dobrim ukusom sa jednim drugačijim mirisom "
Priprema30 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno90 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano41
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Mleveno meso začinimo začinima.

Luk i šargarepu propržimo u prethodno ugrejanom ulju dok ne dobiju zlatnu boju i u njih dodajte mleveno meso.

Kad pobeli stavljamo paradajz i krompir.

Promeša se i sipa u posudu za pečenje.

Pečemo oko 30 minuta, nakon toga prelivamo kiselim mlekom i jajetom i pečemo dok ne bude gotovo.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar