Pileća čorba sa boranijom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj69803
02/07/2019
"Više povrća - više vitamina, ukusnija pileća čorba, takvo je pravilo "
Priprema20 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno50 min.
Porcije5
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano22
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Očistite i isecite povrće.

Batake stavite u vodu i skuvajte ih. Izvadite i odvojte od kostiju.

Stavite u tiganj krompir i blago ga zaprite, dodajte šargarepe i luk, na kraju dodajte beli luk, promešajte i sklonite sa ringle.

Dodajte ih u bujon od pileta, stavite bujon od povrća, paradajz i pire, karfiol i začine. Kuvajte oko 10 minuta, na kraju dodajte i boraniju.

Stavite alevu papriku i brašno, promešajte i zgusnite blago.

Kuvajte dok ne bude gotovo još 10-15 minuta.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar