Skuša sa majčinom dušicom i paradajzom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj79973
05/07/2019
"Skuša, napravljena na ukusan, praktičan i zdrav način "
Priprema15 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno45 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano29
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Podelite celer na 2 dela. Pola rasporedite po dnu šerpe. Filetirajte ribu i posolite je.

Stavite filete preko celera. Pospite vinom, dodajte lovorov list i majčinu dušicu. Ostavite da vri desetak minuta.

Nakon toga izvadite ribu, a bujon držite na vatri dok pola tečnosti ne uvri. Procedite bujon od začina, dodajte ulje i prelijte sa njim ribu.

Ostavite jelo na hladnom 2 sata. Servirajte ribu sa isečenim i oljuštenim paradajzom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar