Način pripreme
Odvajamo belanca i žumanca. Žumanca umutimo. U njih dodajemo 1/2 šolje šećera i 1 supenu kašiku mlake vode. Mutimo dok ne pobele i povećaju obim.
Belanca umutimo na sneg. U njih dodajemo brašno. Mutimo. Dodajemo griz. Ponovo mutimo.
Smesu od belanaca dodajemo u smesu od žumanaca. Promešamo. Pripremamo malo pleh. Namažemo ga i pospemo brašnom.
Sipamo smesu u pleh. Pečemo u umerneoj rerni oko 15 minuta. Ne treba da otvaramo rernu da koh ne bi pao.
Kad se koh ispeče, ostavljamo da se ohladi. Isečemo na jednake kockice.
U šerpu sipamo vodu i 1 i 1/2 šolju šećera. Pravimo gust šećerni sirup.
Dok je sirup još topao prelivamo koh /kad ga prelijemo, ako je koh topao, sirup treba da bude hladan i obrnuto/.