bonapeti.rs»Recepti»Jela sa Mesom»Riba»Pohovana Riba»Pohovani oslić u rerni bez masnoće

Pohovani oslić u rerni bez masnoće

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
12k
2k
1k
Pohovani oslić u rerni bez masnoće
Fotografije: Veselina Konstantinova
1 / 2
31/07/2019
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema15 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno40 min.
Porcije3
"Isti ukus, ali bez masnoće - to je jedna sjajna ideja za spremanje pohovanog oslića"

Potrebni sastojci

  • oslić - 800 g
  • jaja - 2 komada
  • so
  • suvi poh - miks
* merne jedinice

Način pripreme

Očistite ribu i isecite je na parčiće.

Posolite je sa svih strana, ali ne preterujte. Ostavite ribu oko 20 minuta da upije so.

Umutite jaja.

Potopite svako parče oslića u jaja, nakon toga uvaljajte u suvi poh.

Poređajte ribu u posudu za pečenje postavljenu papirom.

Ispecite u zagrejanoj rerni dok ne dobije zlatastu preplanulost.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni: