Štuka dinstana u crnom vinu

Toni AleksovToni AleksovDžedaj18202
30/08/2019
"Ribe grabljivice imaju veoma ukusno meso - a u kombinaciji sa vinom su prosto neodoljive "
Priprema15 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno40 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano18
  • Pregledi tokom meseca14
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Očišćenu ribu isecite na komade. Poređajte je u šerpu preko kolutova luka, šargarepe i celera.

Sipajte vino i bujon, stavite maslac i posolite. Poklopite šerpu i ostavite jelo da se kuva na tihoj vatri.

Procedite bujon, dodajte brašno i ponovo ga ukuvajte, dok se sos ne zgusne. Dodajte pavlaku i dobro promešajte.

Poslužite ribu sa kuvanim krompirom i pečurkama, koje ste posipali sa malo belog luka. Prelijte sosom. Ukrasite kriškama limuna po želji.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar