Pohovane teleće šnicle

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj79603
31/08/2019
"Nemojte se lagati da spremate teletinu na drugi način - najukusnija bude ovakva - na tanke šnicle "
Priprema15 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno30 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano134
  • Pregledi tokom meseca7
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Da biste istanjili šnicle, istucajte ih pažljivo tučkom. Pospite ih solju i biberom da se začine.

Svaka šnicla se potapa redom u brašno, umućena jaja, prezle i prži se sa obe strane dok ne postane zlatasta.

Serviraju se u zagrejanim tanjirima sa parčetom maslaca i kriškom limuna odozgo. Možete da ih servirate sa garnirungom od zelene salate, turšije ili prženog krompira.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar