Vegetarijanska musaka sa bamijom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj69803
31/08/2019
"Ukusan predlog za sve koji vole bamiju "
Priprema30 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno80 min.
Porcije1
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano136
  • Pregledi tokom meseca124
  • Pregledi tokom sedmice8
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Bamija se očisti, opere se i popari se u posoljenoj vodi 5 minuta.

Zaprže se luk, šargarepe i sok od paradajza. Začinjava se solju i biberom.

Nakon toga se dodaje bamija i zaprži se.

Sipa se u posudu za pečenje i peče se u rerni.

Preliva se umućenim jajima sa kiselim mlekom, brašnom i solju.

Peče se dok se ne dobije zlatasta korica.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar