bonapeti.rs»Recepti»Jela sa Mesom»Svinjetina»Ražnjići»Ražnjići sa seckanom kobasicom

Ražnjići sa seckanom kobasicom

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
12k
2k
1k
Ražnjići sa seckanom kobasicom
Fotografije: Marina
1 / 2
14/09/2019
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema30 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno60 min.
Porcije15
"Da li ste zagrejali roštilj, jer ražnjići dolaze i biće brzo gotovi"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Krompir se oljušti i stavlja se u posoljenu vodu da se kuva.

Krompir treba da je poluskuvan, da se ne izlomi kad se naniže na ražnjić.

Kada je gotov isecite ga na kocke, začinite karijem, biberom i maslinovim uljem (mogu da se korsite drugi začini po želji). Kobasice i salatu takođe isecite na kocke.

Uzmite drveni ražnjić i počnite da ređate parčiće kobasice, salame i krompir. Ispecite gotov ražnjić na roštilju.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni: