Janija od peršuna

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77153
22/09/2019
"I dve vezice da stavite nećete pogrešiti - ukusna janija traži peršun "
Priprema30 min.
Kuvanje100 min.
Ukupno130 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano30
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • ovčije meso - 1 kg
  • luk - 3 glavice
  • ulje - 4 kašie
  • limun - 1 komad
  • peršun - 1 vezica
* merne jedinice

Način pripreme

Operite ovčije meso, osušite ga i isecite na porcije. Stavite ga u odgovarajuću šerpu sa isečenim lukom, maslacem i vodom.

Stavite jelo da se kuva na tihoj ringli.

Nakon što se meso skuva, pospite iseckani peršun, so i biber. Gotovu janiju prelijte umućenim žumancima sa sokom od limuna.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar