bonapeti.rs»Recepti»Jela sa Mesom»Riba»Pohovana Riba»Aromatičan pohovani pangasijus

Aromatičan pohovani pangasijus

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
12k
2k
1k
Aromatičan pohovani pangasijus1 / 2
05/10/2019
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema15 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno30 min.
Porcije2
"Na šta miriše ovaj pangasijus, mislite se vi - na još piva, osmehujemo se mi"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Očišćena riba se iseče na porcione parčiće i marinira se oko 1-2 sata u smesu od soka od limuna, narendanog korena đumbira i sveže mirođije.

Nakon toga se dobro ocedi, potapa se u kašu, dobijenu od umućenih jaja, brašna, soli i piva i prži se na maslacu dok ne bude gotovo.

Servira se sa garnirungom po izboru.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni: