Krem čorba od pečenih paprika, paradajza i luka

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77003
18/10/2019
"Hajde probajte prvo da prepečete povrće, a nakon toga da napravite čorbu - da li sada razumete o čemu pričamo "
Priprema20 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno45 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano12
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Zagrejte rernu na 190 stepeni. Sipajte maslinovo ulje u posudu za pečenje i poređajte isečene paprike i luk. Pecite ih 10 minuta, dodajte paradajz i pecite još 20 minuta.

Izvadite povrće i ostavite ga da se ohladi. Pasirajte i provucite kroz cediljku, da odstranite semenke.

Dodajte bujon i začinite solju i biberom. Zagrejte blago čorbu. Umutite pavlaku sa vorčester sosom i servirajte svaki tanjir čorbe sa kašikom te smese.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar