Domaća punjena jaja sa tunjevinom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77153
21/10/2019
"Na ovo predjelo lagano za prirpemu gledamo kao na jedno pravo kulinarsko remek delo "
Priprema20 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno30 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano36
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • jaja - 4 komada
  • tunjevina - 1 komad, konzerva u ulju
  • sok od limuna - 1 kašika
  • majonez - 1 kašika
  • kisela pavlaka - 1 kašika
  • masline - 4 komada, crne
  • biber - po ukusu
  • so - po ukusu
* merne jedinice

Način pripreme

Skuvamo jaja i sečemo ih po dužini na polovine. Izvadimo i izgnječimo žumanca sa ribom tunjevinom. Dodajemo sok od limuna, majonez, so, pavlaku i biber.

Promešamo dobro dok se ne dobije gladak krem. Punimo belanca i ukrašavamo maslinama isečenim na polovine.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar