Čokoladna glazura

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
12k
1k
1k
Čokoladna glazura1 / 4
15/12/2019
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema5 min.
Kuvanje5 min.
Ukupno10 min.
"I ako ćete praviti tortu sa čokoladnom glazurom, prvo vidite kako se pravi najlepša čokoladna glazura"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Stavite pavlaku u posudu. Uključite ringlu i sačekajte da provri.

Sklonite i dodajte maslac u kockama. Promešajte i stavite čokoladu, koju ste prethodno nalomili. Promešajte drvenom varjačom dok se potpuno ne usvoji.

Radite sve brzo dok je smesa topla i dok ne uspete potpuno da istopite čokoladu.

Nakon što je sve istopljeno dodajte vodu. Tajna je da čokoladna glazura ostaje glatka nakon nanošenja prekao torti, kolača, kolačića itd.

Ostavite čokoladnu glazuru da se blago ohladi i vaša glazura je spremna za korišćenje.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni: