Gaspačo od dinje

10/03/2020
"Cela svežina leta sakupljena u ovom aromatičnom Gaspaču sa dinjom "
Priprema10 min.
Ukupno10 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano56
  • Pregledi tokom meseca5
  • Pregledi tokom sedmice3
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

1. Stavite u posudu blendara očišćene komade dinje, papriku, krastavac, luk i beli luk. Stavite da se melje sve dok ne postane glatko.

2. Začinite solju i sirćetom po ukusu i ostavite da se ohladi.

3. Sipajte u posudice ili čaše aromatičnu letnju hladnu supu i pospite maslinovim uljem.

Hladna supa se može nazvati Gaspačo od dinje.

Španci je serviraju sa kockicom pršute. Kod njih se kombinacija dinje i pršute često sreće.

Probajte i vi!

Prijatno!

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar