Livanske ćufte

13/05/2020
"Da vidimo da li će vam se Livanske ćufte više dopasti od naših "
Priprema60 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno90 min.
Porcije10
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano72
  • Pregledi tokom meseca7
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Stavite obe vrste luka, beli luk i peršun u kuhinjski robot. Sitno iseckajte.

Izvadite i prebacite u veliku posudu. Ogulite i izrendajte krompir. Namočite kriške hleba u sveže mleko.

Izvadite, iscedite i stavite u posudu zajedno sa svim ostalim sastojcima. Umesite mleveno meso, dok ne postane veliki komad.

Ostavite u frižideru na nekoliko sati. Izvadite i oblikujte ćufte. Uvaljajte u brašno i isprežite sa obe strane na srednjoj ringli dok ne budu gotove.

Izvadite na kuhinjski ubrus, kako bi upio masnoću. Servirajte u tanjiru sa garnirungom po vašoj želji.

Livanske ćufte su gotove.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar