Pileći file u tiganju

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
11k
127
730
11/06/2020
"Jednostavno i brzo - pileći file na tiganju "
Priprema15 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno35 min.
Porcije1
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano450
  • Pregledi tokom meseca71
  • Pregledi tokom sedmice6
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • pileći file - 1 komad
  • limun - 1 komad
  • so - po ukusu
  • biber
  • aleva paprika
  • ulje - 2 kašike
  • origano
  • belo vino - 50 ml
* merne jedinice

Način pripreme

Pileći file se iseče na parčiće i posipa se sokom od limuna, solju, biberom i alevom paprikom i origanom. Zagreva se ulje u tiganju.

Meso se ispeče tako što se okreće sa svih strana. Sipa se belo vino i ostavlja se dok ne ispari.

Može da se konzumira sa salatom ili kao meze uz ledeno pivo. Prijatno!

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar