Jagnjeći Kaet Kebap

Toni AleksovToni Aleksov
Džedaj
3k
340
365
Jagnjeći Kaet Kebap
13/11/2020
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema15 min.
Skuvaj120 min.
Ukupno135 min.
"Treba sačekati određeno vreme pre nego što prezalogajite jagnjeći Kaet Kebap, ali vas uveravamo da vredi sačekati"

Potrebni sastojci

  • jagnjeća plećka
  • crni luk - 5 - 6 glavica
  • peršun - 1 veza
  • so
  • biber
  • piment - smrvljen
  • maslac - 1 kašika
* merne jedinice

Način pripreme

Jagnjeću plećku naseckajte na veoma male komade. U meso dodajte seckani luk i peršun.

Začinite solju i biberom, dodajte smrvljeni piment. Prelijte kašikom maslaca i promešajte veoma dobro.

Papirom za pečenje umotajte smesu veoma dobro, vežite kanapom i stavite da se peče u rerni na 2 sata bez vode.

Prilikom posluživanja uklonite papir.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni: