Zečija janija

Zečija janija

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
12k
2k
1k
Zečija janija
Fotografije: Mariana Petrova Ivanova
1 / 2
04/03/2021
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema7 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno67 min.
Porcije4
"Serviramo tanjir sa zečijom janijom - jelo koje treba da se proba, posebno kada na gotovo dobijete recept za njega"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Operite meso i isecite ga na parčiće.

U tiganju zagrejte 3 kašike maslinovog ulja i zapržite meso dok ne postane zlatasto, a nakon nekoliko minuta dodajte i majčinu dušicu.

Dodajte beli luk (isečen na stitno), luk i zelenu papriku.

Pržite oko 5-7 minuta. Stavite paradajz pire i bujon.

Pospite solju, biberom i šećerom.

Smanjite ringlu i kuvajte oko 45 minuta janiju sa zečetinom.

Isključite, ostavite da se blago ohladi i servirajte zečiju janiju.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni: